Onze relaxruimtes

Kom tot rust bij Spa Wellness Venlo

Relaxruimtes

Wij vinden het belangrijk dat u tot rust komt als u een dag naar Spa Wellness Venlo komt.

Omdat wij weten dat iedereen het prettig vindt om op een andere manier tot rust te komen hebben wij diverse plaatsen gecreëerd waar u tot rust kunt komen.

In het restaurant en serre hebben wij diverse plaatsen, waar u lekker kunt zitten of liggen op de relaxbedden. Op de achtergrond hoort u de muziek en u kunt alle drankjes en of hapjes bestellen, waar u op dat moment zin in heeft. Ons personeel legt u graag in de watten.

Wilt u liever geen muziek op de achtergrond terwijl u rust, dan kunt u naar de 1e verdieping, waar wij de rustruimte met schermerlicht en bedden hebben of de relaxbedden, waar u ook lekker kunt lezen.

Daarnaast is op de 1e verdieping onze befaamde Toetanchamon room, waarin u zich in een hele andere “droom”wereld kunt begeven.

 

Restaurant

Wist u dat u heel ontspannen kunt worden door naar de vlammen van de openhaard te kijken? Welke kleur heeft het vuur en welke kant beweegt de vlam op? Kom gezellig zitten in de knusse openhaardhoek en verwen uzelf met een heerlijke smoothy of een lekkere koffie met Limburgse vlaai.

Toetanchamon room

In deze mysterieuze ruimte kun je heerlijk tot rust komen. Waar ben je? Lig je in de woestijn in Egypte of ben je in andere sferen? Laat je fantasie de vrije loop. Ga liggen op de hangbedden, die een ergonomische vorm hebben en je wordt er vanzelf rustig en ontspannen van!

Relaxbedden

Wilt u lekker lezen of rusten zonder muziekje aan? Dat kan uitstekend op de relaxbedden op de 1e verdieping. Ook voor een behandeling, zoals een massage of gezichtsbehandeling is het heerlijk vertoeven op een van de relaxbedden.

Serre

In onze grote serre kunt u genieten op de loungebanken of lekker lunchen en/of dineren aan de eettafels. Wist u dat het daglicht in de serre ook heel gezond voor u is? Het heeft een positieve invloed op uw biologische klok en ook uw humeur! Wat wilt u nog meer?

Rustruimte

Lekker in het schemer bijkomen na een ontspannen saunarondje, een heerlijke lunch of gewoon omdat u moe bent. Dat kan op de 1e verdieping waar onze rustruimte met bedden is. Droom heerlijk weg…

Tuin

Naast onze diverse rustruimtes kunt u ook genieten in de tuin. Onze tuin is weids aangelegd. Het ademt een natuurlijke sfeer met veel rust en groen, een lust voor al je zintuigen. Ook de vogels doen hun best om u te verwennen met hun gezang.

U kunt in onze tuin heerlijk genieten op één van de ligbedjes met een drankje erbij. Maar ook sfeervol op het terras zitten en genieten van een heerlijke maaltijd van de menukaart.

Onze tuin beschikt over een verwarmd buitenbad (die doorloopt naar het binnenbad) en een natuurbad, die een water temperatuur heeft, die “de natuur ons geeft”.

Daarnaast hebben we nog een heerlijk grote whirlpool, waarin u lekker uit de wind kunt relaxen en waar de avondzon heerlijk op schijnt.

In de zomer kunt u overigens genieten van een heerlijke massage in ons massagepaviljoen.