Restaurant

U kunt heerlijk genieten van onze huisgemaakte lunches en diners in één van onze sfeervolle eetruimtes.

Restaurant

Wilt u tijdens uw dagje sauna & wellness ook lekker eten en drinken? U kunt heerlijk genieten van onze huisgemaakte lunches en diners in één van onze sfeervolle eetruimtes. Een intiem diner voor twee of gezellig met een grotere groep heerlijk eten. Alles kan!

Onze menukaart is samengesteld door onze ervaren chefkok. Waarbij niet alleen de smaak, maar ook een gezond recept belangrijk is. Dat is verantwoord en gezond genieten van lekker eten!

Het restaurant en serre zijn groots van opzet. Er zijn verschillende hoeken, waar u heerlijk kunt vertoeven.

Wat dacht u van genieten bij de openhaardhoek met een heerlijk stuk vlaai en versgemalen koffie voor een optimale koffiebeleving. In de zomer serveren wij ook geweldige ijskoffies. Een krant lezen aan de grote leestafel, ook dat kan. Als u met meerdere mensen bent, kunt u daar gezellig met elkaar eten.

Relaxen op één van de banken, gezellig bijkletsen en een lekkere (vegetarische) snack met een drankje erbij. Dat is toch ultiem genieten.

Aan de raamzijde van het restaurant met uitzicht op de ligweide, staan diverse loungebedden, waar u heerlijk kunt relaxen en een drankje kunt bestellen.

Natuurlijk staan er voldoende eettafels om daar uitgebreid te lunchen en te dineren!

Klik op de button hieronder om onze menukaart in PDF te bekijken. Heeft u een allergie, eet u veganistisch of vegetarisch? Laat het ons weten, dan houden wij hier rekening mee!

Bekijk de Lunch menukaart

Bekijk de menukaart

Menukaart

Bekijk de Diner menukaart

Bekijk de menukaart

Menukaart

Bekijk de Dranken menukaart

Bekijk de menukaart

Menukaart