Spa Wellness Venlo

Ons bedrijfsfilosofie is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar!

Sauna, Beauty, Massage en Genieten

Het is tijd om te genieten! Bij Spa Wellness Venlo komt u tot rust.

Met 7500m2 wellness oppervlak en een capaciteit van 250 gasten is Spa Wellness Venlo een ruim maar ook enorm sfeervol wellnessresort dat van alle wellnesswensen is voorzien. 

Geniet van het gevarieerde sauna en wellness aanbod dat onder andere bestaat uit 6 ruime sauna’s, de whirlpools, de relaxruimtes, het stoombad en het heerlijk verwarmde zwembad.
Geniet in ons restaurant van de uitgebreide menukaart vol met heerlijke gerechten en maak uw dag extra compleet met de heerlijke beautybehandelingen en massages.

Betaalbaar genieten

De bedrijfsfilosofie van Spa Wellness Venlo is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar! Dat geldt ook voor onze geprezen keuken met heerlijke broodjes en gerechten! Onze beauty- en massage behandelingen beschikken over een hoge kwaliteit met een goede betaalbare prijs. Zo hebben wij in de afgelopen jaren al meer dan 100.000 gasten mogen verwennen!
Bij ons staan sfeer, ontspanning, hygiëne, uw welzijnsgevoel en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!
Voor uw veiligheid wordt ons team jaarlijks getraind op BHV. Zij hebben o.a. training gehad in reanimatie, brand blussen, eerste hulp bij wonden, ontruiming en communicatie.