Ongestoord genieten in een van de prachtige private wellness suites.

Privésauna Java

Relaxen in Javaanse stijl. Geniet van de jetstream whirlpool, stoomcabine, infrarood sauna, Finse sauna, airconditioning en de ander faciliteiten! Houd je van een elegante romantische stijl, reserveer dan de privésauna Java.

  • Aziatisch thema · Het prachtige Oosterse thema straalt warmte en ontspanning uit.
  • Topkwaliteit faciliteiten · Bij deze privésauna staat kwaliteit & hygiëne hoog in het vaandel. En dat merk je!

Relaxen in uw Java privésauna. Geniet van de jetstream whirlpool, stoomcabine, infrarood sauna, Finse sauna, airconditioning en de ander faciliteiten! Houd je van een elegante romantische stijl, reserveer dan de privésauna Java.

De ruime whirlpool is uitgerust met krachtige massagejets en bubbelfuncties voor optimale ontspanning. De ruime Finse sauna staat ingesteld op 85° en kun je opgieten met eucalyptusextract. Blaas daarna stoom af in de ruime en gemakkelijk te bedienen stoomcabine. In plaats van een Infrarood cabine heeft deze privésauna een modern infrarood heater opstelling waarmee je zelf de intensiteit van je sessie kunt bepalen. Je kunt je voor en na gebruik van de faciliteiten opfrissen onder de ruime douches. Deze geven zowel warm als koud water. Kortom alles is aanwezig voor een geweldige privé ervaring.

Kom daarna helemaal tot rust op het heerlijke loungebed of in de comfortabele zithoekjes. Hier kun je ook genieten van een lekker hapje wat je van tevoren kunt bestellen of een gekoeld drankje uit de minibar. Via de televisie kun je diverse streamingdiensten afspelen voor muziek, Film, series of een prachtige achtergrond video’s zodat ja altijd jouw perfecte sfeer kunt creëren en je kunt de TV draaien naar zowel het loungebed als de jetstream whirlpool voor optimaal kijkplezier. Handdoeken, badjassen, slippers en een haardroger zijn bij de prijs inbegrepen, evenals shampoo en bodysoap. Koffie en thee kun je apart afrekenen, samen met drankjes uit de minibar. Houd hier rekening met normale horecaprijzen. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Verder is alles in orde en gereed voor een zorgeloze ervaring, we ontvangen je graag in onze prachtige privé spa!

De locatie is gevestigd aan een grotere openbare wellness. De ruimte die je huurt is helemaal privé en heeft uiteraard een eigen ingang. Je privacy wordt dus absoluut gewaarborgd.

2,5 uur
3 uur
3,5 uur
€ 125,00 € 150 € 175

LET OP: Het is niet toegestaan om een tas met eten en drinken mee te nemen. 

Minimale leeftijd om toegang tot deze locatie te krijgen is 18 jaar, uitgezonderd gezinnen (Privésauna Venlo behoudt zich het recht voor om de leeftijd middels de identiteitskaart te controleren). Het is op deze locatie toegestaan om met kinderen te verblijven onder begeleiding van ouderlijk toezicht (bij aankomst aantonen dat het jouw kinderen zijn). Voor kinderen tot en met 11 jaar wordt een toeslag gerekend van 17,50 die je kunt reserveren in de arrangementen. Vanaf 12 jaar wordt het normale tarief gerekend, ook deze kun je bijboeken in de arrangementen. Uiteraard is het meenemen van kinderen geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.

Prijzen zijn voor 2 personen.