Onze baden

Kom tot rust bij Spa Wellness Venlo

Baden

Bij vakantiegevoel hoort vanzelfsprekend ook “water”.
Spa Wellness Venlo heeft diverse baden, waaronder een binnen- buiten zwembad. Dit heerlijk verwarmde zwembad is ook in de winter heerlijk van temperatuur, zodat u het hele jaar door van dit zwembad kunt genieten! Naast lekker bijkletsen in het zwembad kunt u ook baantjes zwemmen.

Liever zwemmen in een zwembad waarbij de temperatuur bepaald wordt door de natuur? Ook dat kan bij Spa Wellness Venlo. In de winter is het bad alleen geschikt voor de echte durfals. Vanuit het zwembad, kunt u de gehele tuin met ligweide overzien.

Lekker “bubbelen” dat kan zowel binnen als buiten in de Whirlpools. Laat de spieren lekker ontspannen, waardoor u nog meer relaxed wordt.

Het ultieme ontspannen in water is het Caldariumbad. U komt volledig tot rust al kijkend naar de berkentakken waar het zoute water langskabbelt.

Buiten zwembad

Het zwembad ademt een rustgevende, zachte sfeer en heeft zowel een ruim binnen- als buitengedeelte. Het water heeft de aangename temperatuur van 30°C. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een intense saunaronde.

Binnen zwembad

Het zwembad ademt een rustgevende, zachte sfeer en heeft zowel een ruim binnen- als buitengedeelte. Het water heeft de aangename temperatuur van 30°C. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een intense saunaronde.

Caldariumbad

Geniet van weldadig warm water van circa 37°C . Heerlijk om na een rondje sauna even plaats te nemen en bij te komen.

Dompelbad

In de koude zone is een dompelbad om na de warmte af te koelen in koud water. De afkoeling zorgt ervoor dat u de warmte van een saunabad geleidelijk weer kwijt raakt. Voor een totale en goede afkoeling is het belangrijk dat u vooral ook met uw hoofd onder water gaat. Daarna volgt de beloning: u voelt zich totaal verfrist en topfit!

Whirlpool buiten

Een royale whirlpool buiten op het terras. U ademt de frisse buitenlucht in terwijl uw lichaam zich ontspant in het warme bubbelende water en ’s avonds kijkt u tijdens het bubbelen naar de sterren.

Whirlpool binnen

Bubbelen in de whirlpool is puur genieten. Bubbels activeren u bloedsomloop, ontspannen uw spieren en stimuleren uw huid. De temperatuur is rond de 37°C. Een grote whirlpool binnen bij het zwembad, hier kunt u heerlijk relaxen in warm water terwijl de bubbels uw lichaam masseren.

Natuurbad

Geniet het hele jaar door van het onverwarmde zwembad midden in de tuin. Heerlijk verfrissend na een saunagang of het zonnebaden.

Voetenbad

Het voetenbad is het begin van elke saunaronde. Het water in het voetenbad is 37°C. Het warme water stimuleert u bloedsomloop, de poriën van uw huid gaan al wat open staan en uw lichaam bereidt zich voor op de warmte die gaat volgen. Warme voeten zorgen er voor dat u sneller gaat transpireren.